ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА С ВТОРИ АЛБУМ

23 декември 2016 г.

Теди Александрова зарадва многобройните си почитатели с втори самостоятелен албум в навечерието на Коледните празници. Албумът "Ня'а проблем" включва 10 заглавия, сред които са и песните и с Азис, Борис Дали, Силвър и с Джордан. Както и в дебютния си албум, младата певица е автор на текстовете и мелодиите на своите песни. В албума е включен и ремикс на песента "Дай ми свобода", записана със Силвър.

Песните за албума "Ня'а проблем" са записвани през последните три години от 2014 насам. Половината от песните са записани през 2015, като се започне от "Дай ми свобода" до "Чалга пеперудки" и "Няма кой да ме спре да те обичам", за което певицата получи награда за най-прогресиращ изпълнител на Годишните музикални награди на телевизия "Планета" за 2015 година.

Като правило песните са със сериозен хитов заряд, но най-отчетливо се откроиха "Коледни желания", "Много ми е луд", "За най-красивата принцеса", "Чалга пеперудки" и "Ня'а проблем". Прави впечатление и хитовият ръст на песните и според хронологията на създаването им. Сигурен признак за израстването на Теди като певица са и поканите към нея да участва в записите на своите колеги: Борис Дали, Денис, Джордан.

В дебютния си албум Теди Александрова изпя душевните терзания на едно младо момиче, което прави крачката от спокойния училищен живот към професионалната музика. Във втория си проект откриваме една значително по-зряла млада жена, която знае какво иска, преминала през много перипетии, но върви уверено по пътя си и постига целите, към които се е устремила.

Теди Александрова утвърди едно свое правило в края на всяка календарна година да поднася по един страхотен музикален подарък за многобройните си почитатели. Тази година това е вторият и самостоятелен албум "Ня'а проблем". Преди година, през декември 2015, тя изненада всички с ироничната закачка "Чалга пеперудки" и с баладичното признание "Няма кой да ме спре да те обичам", година по-рано, през декември 2014 година, това бе закачливата празнична песничка "Коледни желания".

В първия си албум младата певица "Теди Александрова 2014" представи 12 от песните и, 4 от които дуетни, а сред тях и продължението на култовото парче "Хей, малката" с Милко Калайджиев.

Теди Александрова гледа само напред и работи здраво за кариерата си, а успехът при нея е само гориво, което подхранва творческата и амбиция да достигне до самия връх. Ако все пак хвърли поглед към изминалата година, тя с пълно основание може да си постави най.висока оценка. 2016 започна за нея с награда за най-прогресиращ изпълнител и продължи в този дух: няколко чудесни нови песни с ефектни видеоклипове, интригуващи дуети, участия в проекти на свои колеги, десетки участия у нас и в чужбина, десетки хиляди почитатели. Измеренията на успеха могат да имат много лица и едно от най-красивите е Теди Алекснадрова.ФИКИ - "IS THIS LOVE"

  1. К’ВО СТАВА ТУКА ft.Борис Дали
  2. ДАЙ МИ СВОБОДА ft. Силвър
  3. МНОГО МИ Е ЛУД ft. Силвър
  4. КОЛЕДНИ ЖЕЛАНИЯ
  5. В СЪРЦЕТО
  6. ДАЙ МИ СВОБОДА ft. Силвър – Remix
  7. ЗА НАЙ-КРАСИВАТА ПРИНЦЕСА ft. Джордан
  8. ЧАЛГА ПЕПЕРУДКИ – 4.21
  9. НЯ’А ПРОБЛЕМ – ft. Азис
  10. НЯМА КОЙ ДА МЕ СПРЕ ДА ТЕ ОБИЧАМ
Начало