"САМО ЛЮБОВ ТИ Е НУЖНА" - ПРИЗНАВА МАРИЯ ВЪВ "ФОЛКМАРАТОН"

14 февруари 2014 г.

В новия си брой предаването "Фолкмаратон" ще ви срещне с певицата, с името на която винаги са свързани три думи: красива, стилна секси - Мария, от която очакваме да научим истината дали имаше тайна сватба във Виена.

Пред камерата на "Фолкмаратон" певицата разкрива тайната на перфектната си форма: 7 дни в седмицата строга диета и по 1-2 часа във фитнеса, към което трябва да се прибави и позитивното мислене са гаранцията за отлична форма.

Певицата признава, че винаги споделя в страницата си снимки от пътешествията с любимия човек, като се стреми всеки път снимките да показват различни кътчета и детайли от местата които посещават двамата, което е дало повод за поредните слухове.

Мария е категорична, че аплодисментите на феновете, грейналите лица, горещата им подкрепа е двигател за много неща в нейния живот, тя признава с какво нетърпение чака вечерта на Спектакъла, за да бъде отново сред почитателите си.

Мария споделя подробности и за модната кариера на дъщеричката си Марая, която се подготвя за втората си фотосесия за детската колекция на популярна модна къща, певицата е откровена и за радостите на майчинството, които открива всеки ден.

Годишните музикални награди са повод Жени Койчева да продължи разговора с музикалния експерт Емилия Стоянова, която предлага своя поглед върху по-впечатляващото от събитията на изминалата музикална година.

Водещата Жени отново ще зададе своя въпрос, който този път ще даде възможност на зрителите да покажат дали знаят коя от новоизлезлите компилации на "Пайнер" събира на едно място имената на 10 от изпълнителите на музикалната компания?

Водеща песен в "Хит маратон" тази седмица е "Искам още" на Ивана, следвана от "Не ставам втора" на Галена и Пламена с "Нещо фатално", а новите предложения са Райна с "Ако е, да е", Сиана "Следвай ме" и Нелина с "Недей и ти".

Начало