РОКСАНА ПРЕДСТАВЯ СВОЯ АНГЕЛ В НОВИЯ "ФОЛКМАРАТОН"

06 юни 2014 г.

В новия си брой предаването "Фолкмаратон" ще ви срещне с певицата Роксана и ще ви направи свидетели на промоцията на дебютния и албум "За всеки има ангел". Роксана сподели пред водещата Жени Койчева, че подобно вълнение, каквото изпитва при появата на дебютния си албум е изпитвала в деня на своята сватба. Този албум е пропит от любов, признава певицата, като започнем от създаването на песните, до процеса на създаване на видеоклип - всичко е посветено и подчинено на любовта. Другата силна страна на певицата са темпераментните, динамични парчета или както се шегува самата певица - хората казвали, че където е Роксанчето, там ще има кючеци. Пред камерата на предаването заедно с певицата застана и още един герой - малкият Ричи, който е от породата Чихуахуа, подарък е на Роксана от съпруга и Калин и само след няколко дни ще бъде точно на една годинка.

Водещата Жени отново ще зададе своя въпрос към многобройните и неуморни фолкмаратонци, като този път тя ги попита колко балади е включила в дебютния си албум "За всеки има ангел" Роксана? Преди седмица, зрителите трябваше да открият авторските песни и изпълнителите им в компилацията "Незабравими песни за маса - 2".

На челно място в класацията "Хит маратон" и тази седмица е "Най-добрата" на Андреа, а "Беше обич" на Фики се изкачи на втора позиция, като трета се наложи новия дует на Илиян и Устата "Хвани ме, ако можеш". При новите предложения водач е "Моето аз" на Надя Казакова, следвана от "Пак ще си говорим" на Борис Дали, а на трета позиция се нареди новото парче на Кристиана "Диги дай, дай".

Начало