16 ГОРЕЩИ ХИТА В НОВАТА ЛЯТНА КОМПИЛАЦИЯ НА "ПАЙНЕР"

25 юни 2018 г.

"Payner Summer Hits - 2018" вече е на музикалния пазар. 17 от водещите имена на модерния фолк, представят горещите си хитове в този ударен диск, стартиращ в разгара на летния сезон. Феновете ще се наслаждават на изпълненията на: Анелия, Галена, Джулия, Джена, Емануела, Преслава, Кали, Теди Александрова, Ваня, Фики, Роксана, Борис Дали, Соня Немска и др.

"Payner Summer Hits - 2018" включва 16 заглавия, записани месец преди появата на албума. Това са най-амбициозните летни проекти на звездите - песните, които ще озвучават плажовете и летните дискотеки през този сезон. На първо място това са "Дай ми любов" на Галена, "Бръммм" на Анелия и Джулия, "Хулиган" на Джена. Горещите летни попадения на Емануела "Гледай ме на снимка", на Теди Александрова "Топ", на Кали "Среден пръст", на Соня Немска "Тя е топ". Естествено сред водещите заглавия в компилацията е и разкошният дует на Преслава с Кеба "Bogovi zemljom hode".

Със сигурност вниманието на меломаните ще бъде привлечено и от актуалните заглавия на Борис Дали с Теди Александрова "Барби", "Ало, звъня ти" на Роксана, "Мармалад" на Джордан, "Рамбо" на Илиян, "Брой до 12" на Фики, "Втори живот" на Ваня. Заслужени са аплодисментите и за летните хитове "Граната" на АРТи, "Ако нямам теб" на Лазар с Гергана. Трябва да се подчертае и факта, че всички 16 заглавия имат и страхотни видеоклипове, които се въртят в ефира на телевизия "Планета", а могат да се гледат по всяко време и в официалния канал на телевизията - PlanetaOfficial в YouTube.

Основната идея на музикалната компания е хитовете на всеки сезон да бъдат представяни в сезонната компилация на "Пайнер", а за най-топлия сезон да намерят място в най-горещата и компилация. Определено летните хитове в никакъв случай не биха се побрали само в един или в два албума, което означава само едно - до края на сезона ви очакват още приятни изненади. Осигурете си приятни часове с хитовете на новия музикален сезон. Първата порция от тях е на едно място само в "Payner Summer Hits - 2018".

„PAYNER SUMMER HITS` 2018“

 1. ГАЛЕНА – #ДайМиЛюбов/#GiveMeLove
 2. АНЕЛИЯ и ДЖУЛИЯ – БРЪМММ
 3. СОНЯ НЕМСКА – ТЯ Е ТОП
 4. БОРИС ДАЛИ ft. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА – БАРБИ
 5. ДЖЕНА – ХУЛИГАН
 6. АРТи – ГРАНАТА
 7. ЕМАНУЕЛА – ГЛЕДАЙ МЕ НА СНИМКА
 8. ДЖОРДАН – МАРМАЛАД
 9. КАЛИ – СРЕДЕН ПРЪСТ
 10. ФИКИ – БРОЙ ДО 12
 11. РОКСАНА – АЛО, ЗВЪНЯ ТИ
 12. ИЛИЯН – РАМБО
 13. ВАНЯ – ВТОРИ ЖИВОТ
 14. ПРЕСЛАВА и D. K. KEBA – BOGOVI ZEMLJOM HODE
 15. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА – ТОП
 16. ЛАЗАР ft. ГЕРГАНА – АКО НЯМАМ ТЕБ
Начало