ХИТОВЕ Х 2 - ПАЙНЕР ХИТ ДУЕТИ 9

10 април 2014 г.

Дългоочакваната музикална компилация, събрала последните дуетни песни на звездите на телевизия "Планета" вече е в търговската мрежа. В "Пайнер Хит дуети 9" влизат 15 актуални предложение на най-голямата музикална компания в България. Песента, удостоена със статуетката за "Дуетна песен на 2013" – "Кой" на Галена и Фики е водещото заглавие в компилацията. Според меломаните тя е в Топ 5 на най-желаните песни и в началото на тази година. Интересен факт е, че освен "Кой" със зрителски приз за "Песен на месеца" от класацията "Планета Топ 20" са още две заглавия, включени в дуетната подборка. През февруари на върха в класацията на музикалната медия бе "Феноменална" на Анелия и Гъмзата, а през март - "Кой ще му каже / Boi Tegali Li", в изпълнение на Емилия и Ави Бенеди.

Песента "Kiss Me Baby" на Теди Александрова и Джамайката, чийто видеоклип зрителите определиха за най-гледан в официалния канал на телевизия "Планета" в YouTube – PlanetaOfficial, също е намерила място в албума. И докато Джамайката очаква своята първа солова песен, в "Пайнер Хит дуети 9" той участва с цели три дуета. Освен с Теди Александрова, тук са и следващите му музикални превъплъщения – с Роксана и DJ Живко Микс.

С още хитови предложение тази пролет "Пайнер" се обръща към меломаните с дуетите на Галин и Кристиана - "Колко много", на Ани Хоанг и Люси - "Малко шум за Ани Хоанг" и на Кали с DJ Цеци Лудата Глава - "Нивата". В очакване на оригинален видеоклип, Мария представя своя дуетен партньор Х. в "Да съм с теб", а Илиян – своя братовчед Алекс в "Единствена".

В "Пайнер Хит дуети 9" са намерили място и дуетните песни на Емилия с Лазар "Dame Tu Amor", както и на Даяна с Romanos Kolytos – "Счупи се". Не са пропуснати и съвместните проекти на Андреа и Джена "Пий едно от мене", и на Траяна с DJ Нед – "Теб и никой друг".

ПАЙНЕР ХИТ ДУЕТИ 9

 1. ГАЛЕНА & ФИКИ – КОЙ
 2. ЕМИЛИЯ & AVI BENEDI – КОЙ ЩЕ МУ КАЖЕ / BOI TEGALI LI
 3. ДЖЕНА & АНДРЕА – ПИЙ ЕДНО ОТ МЕНЕ
 4. DJ ЖИВКО МИКС & ДЖАМАЙКАТА – ГИМНАСТИКА
 5. АНЕЛИЯ & ГЪМЗАТА – ФЕНОМЕНАЛНА
 6. ДАЯНА & ROMANOS KOLYTOS – СЧУПИ СЕ
 7. КАЛИ & DJ ЦЕЦИ ЛУДАТА ГЛАВА – НИВАТА
 8. ТРАЯНА & DJ НЕД – ТЕБ И НИКОЙ ДРУГ
 9. ЕМИЛИЯ & ЛАЗАР – DAME TU AMOR
 10. МАРИЯ & Х – ДА СЪМ С ТЕБ
 11. ГАЛИН & КРИСТИАНА – КОЛКО МНОГО
 12. РОКСАНА & ДЖАМАЙКАТА – А ТАКА, ТАКА
 13. АНИ ХОАНГ & ЛЮСИ – МАЛКО ШУМ ЗА АНИ ХОАНГ
 14. ИЛИЯН & АЛЕКС – ЕДИНСТВЕНА
 15. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА & ДЖАМАЙКАТА – KISS ME BABY
Начало