XII ГОДИНИ ТЕЛЕВИЗИЯ "ПЛАНЕТА"

29 ноември 2013 г.

На 28 ноември, с бляскав концерт в препълнената зала 1 на НДК, Телевизия "Планета" отбеляза своя 12-ти рожден ден.

Повече от 3 часа продължи спектакъла, който бе предаван на живо по трите телевизионни канала с марката "Планета". Над 30 от най-обичаните звезди на музикалния канал се бяха постарали да впечатлят публиката с ефектно, оригинално представяне и истински хитове. Режисьор на концерта бе Станислав Терзиев, който бе подготвил запомнящо се шоу, изпълнено със светлинни и пироефекти, пируети и оригинална сценография.

Водещи на концерта бяха лицата на телевизия "Планета" - Галя Димитрова, Жени Койчева и Атанас Михайлов. Още с началото си спектакъла даде заявка, че гостите в залата и пред малкия екран ще се насладят на един незабравим музикален спектакъл. Джена буквално вдигна всички на крака с изпълнението на безспорния си хит "Кой ме събра с тебе" и сложи бляскав старт на шоуто. Не по-малко аплодисменти предизвика и Соня Немска, която показа стил и безупречно живо изпълнение на "Правена съм за ръцете ти". Впечатляващи и оригинални в своето представяне бяха Юнона и Галин, които поставиха финалните акорди на първия концертен блок. С особено атрактивна визия и пърформанс на сцената се открои Гергана, която за пореден път доказа, че е огнено момиче с горещ темперамент. С много елегантен стайлинг и нова визия, гостите изненада и Димана, а Крум заложи на оригинално шоу, в което разкри талант и артистизъм. Пламена, Даяна и Яница поздравиха гостите в препълнената Зала 1 на НДК с актуалните си хитове, а те от своя страна им се отблагодариха с много аплодисменти. Ани Хоанг също участва на концерта, като този път освен нея, на сцената видяхме и нейната половинка в живота - Люси Иларионов. Една от изпълнителките, които очароваха публиката и истински ги впечатли с гласовите си данни бе Мария Петрова. Сиана избра класическа и стилна визия за представянето си, а Магда бе придружена от екзотичен партньор на сцената, включен и в клипа към "Достъп забранен". Борис Дали поздрави гостите с микс от хитовете си за 2013, а Райна напусна къщата на "Big Brother All Stars" за малко, за да зарадва феновете си в Зала 1 на НДК. Мария заложи на лазерно шоу за представянето на актуалния си хит "Ти пак си тук", с което определено впечатли публиката. Много аплодисменти и овации предизвика появата на Илиян и Роксана на сцената, които отново останаха верни на усета си за купон.

Една от дългоочакваните звезди на сцената бе Ивана, а нейната изненада бе представянето на новата й песен "Искам още", последвана от хита "Шампанско и сълзи". Константин доказа, че е един от най-обичаните изпълнители на "Пайнер", чиято поява на сцената предизвика бурни овации.

Както винаги и този път Галена буквално "взриви" залата още с началните акорди на "Дай ми", а Цветелина Янева прикова погледите с оригинално шоу.

Страстите се нажежиха неимоверно и от появата на Примата на модерния фолк, Глория, която за пореден път доказа своята класа и стил.

Особено атрактивни спектакли представиха Анелия и Малина, които активно се включиха в танцовата хореография на балета си. И този път Андреа провокира вниманието на всички с предизвикателна и секси визия, както и с интересни творчески идеи, включени в представянето й. Джена се появи на сцената още веднъж, за да нажежи музикалните страсти с поредното хитово попадение от своя репертоар, "Как не се уморих". Емилия избра "Ти ли си" за първи музикален поздрав към публиката, а след това изпя и най-новия си проект "Dame to Amore", дует с Лазар Кисьов. Още няколко съвместни музикални проекти, превърнали се в тотални музикални хитове тази година прозвучаха на концерта "XII години телевизия Планета". Сред тях бяха "Кой" на Галена и Фики, "До безумие" на Цветелина Янева и Константин и "Няма да съм друга" на Анелия и Преслава. Самата Преслава пък освен с летния си хит "Скоро" изненада гостите и с премиерата на нова песен, носеща интересното заглавие "Режим "Неприлична". Финалът на концерта бе запазен за всички звезди на телевизия "Планета" и емблематичната за музикалния канал песен "Телевизия "Планета".

Галерия

Начало