КАЛИ: "ВСЕКИ МЪЖ ДА Е МАЙКА ЗА 60 ДНИ!"

21 юли 2014 г.

В новия си брой предаването "Фолкмаратон" ще ви срещне насаме с Кали, която ще сподели историята за раждането на летния хит "Аз съм аз" и за другите си музикални проекти.

"Аз съм точно като в песента "Аз съм аз" - откровена е Кали, когато реша да си тръгвам - си тръгвам, но въпреки болката от една раздяла, аз предпочитам да вървя напред, вместо да живея празна и нещастна. Всичко което правя аз го правя с идеята да бъда щастлива и спокойна. Енергия черпя от това че съм изключително голям оптимист, вярвам в хубавите неща и вярвам, че нищо не може да се постигне без усилия."

В разговора с Жени Койчева Кали споделя за музиката си: "За мен песента, която става хит, е тази, с която хората имат какво да си кажат! Прави ми впечатление, че вече се коментират повече текстовете и музиката, отколкото визията на изпълнителите. Очевидно хората са започнали да търсят по-стойностното в едно ново парче. Ако сега се появи на музикалния пазар едно красиво момиче с компромисно пеене, няма да и позволят да остане на пазара."

В този брой на предаването зрителите продължават да избират хит на лятото във Фолкмаратон. Преди две седмици зрителите избраха за хит на месец юни новия дует на Анелия и Йоргос Ясемис "Изведнъж".

Водещо място в класацията тази седмица заема новата песен на Глория "Обратно броене”, следвана от горещото парче на Галена "Хавана тропикана" и академичния хит на Константин "Студентка". "Аз съм аз" на Кали е първа от втората тройка, пред новия дует на Емилия и Ави Бенеди "Балкания" и "Палавница" на Илиян и Сиана.

Начало