ХУБАВ МЪЖ ВДЪХНОВИЛ ТАТЯНА ЗА НОВИЯ И КЛИП

25 юли 2014 г.

В новия си брой предаването "Фолкмаратон" ще ви срещне с две от звездите на телевизия "Планета" Татяна и Константин, които разкриват любопитни случки около последните си проекти. И в този брой на предаването е в сила правилото, за каквото и да се говори със звездите, винаги да става дума за много любов, за много емоции и за хубави песни.

Татяна споделя подробности за създаването на новата си песен, идеята за която се ражда по време на престоя и в Сен Тропе, а текстът певицата написала докато пътувала за свое участие. Според нея, сезонът на морето е низ от удоволствия, безкраен купон, в който денят и нощта се сливат и времето няма никакво значение. За снимките на видеоклипа Татяна приготвила огромен куфар с маркови тоалети, но приела идеята на режисьора да се снимала само по бански, вдъхновена и от ефектния си екранен партньор.

Константин откровено признава, че не може да се нарадва на новото си парче, светкавичният успех на което е надминал очакванията му и не крие благодарността си към всички, които са помогнали "Студентка" да се появи точно в този си вид. Пред водещата Жени Константин разкрива житейската си философия да благодари на Бог, каквото и да се случва, защото сигурно се е случва най-доброто възможно и поне добра поука ще можеш да си извлечеш от това. Певецът признава, че най-голямото семейно състезание в момента е в кухнята, където всеки от съпрузите се старае да се покаже, че е по-добър кулинар от другия. И в този брой на предаването зрителите продължават да избират хит на лятото във "Фолкмаратон", като с най-многобройна ваша подкрепа се откроява летния хит на Константин.

Начало