ХИТОВАТА ПЛАНЕТА С №17

12 февруари 2019 г.

Уникална компилация, побрала на пет CD диска най-популярните 83 песни, появили се през 2018 година в каталога на "Пайнер", представени от 39 от звездите на компанията. "Хитовете на Планета Пайнер - 17" се предлага освен на 5 CD и във вариант на един Мр3 диск. Накратко това е азбучник на хитовете през изминалата година, настолна колекция за всеки почитател на популярната българска музика.

Гласовете на Анелия, Джена и Теди Александрова ще чуете в пет от парчетата. С по 4 песни са представени Емилия, Емануела, Яница, Мария и Фики. С по 3 от хитовите си заглавия участват: Преслава, Джулия, Галена, Цветелина Янева, Борис Дали, Райна, Деси Слава, Денис Теофиков, Джордан, АРТи, Милко Калайджиев, и Илиян. С по 2 песни ще чуете Кали, Ваня, Гергана, Татяна, Денис, а още 11 изпълнители са представени с по една песен: Ивана, Малина, Емрах, Дамян Попов, Есил Дюран, Устата, Ани Хоанг, Тони Дачева, Георгиус Ясемис, Трио Сопрано и Роксана. Водещи в отделните дискове са песните на Преслава - "Да гори в любов", Галена и Цветелина Янева - "Маракеш", Емануела - "Нотариално заверен", Емилия и Емрах - "По такива си падам", Джена - "Хулиган".

25 от песните са дуетни или колаборация от двама и повече изпълнители. Най- голяма част от дуетите са събрани в диск №4 - общо 10, и в диск №5 - където те са 7. С три дуетни песни е Анелия: с Джулия "Бръммм", с Дамян Попов "Копакабана" и с Кириакос Георгиу "Подлудяваш ме". С по две дуетни песни са Цветелина Янева, Деси Слава, Милко Калайджиев, Татяна и Денис. Цветелина Янева си партнира с Галена в суперхита "Маракеш" и с Денис Теофиков в "Грешка беше". Деси Слава е в дует с Джордан в "Дали ще те оставя" и с Фики в "Да вдигнем шум". Гостуващите изпълнители, които са участвали в записите на някои от песните, са 12. Сред тях са Миро, Кеба, Кириакос Георгиу, Десита, Андреас, Наско Ментата, Аркан, Силвър, Фари и др.

"Хитовете на Планета Пайнер - 17" е прецизен музикален портрет на 2018 година, който е на ваше разположение да звучи винаги, когато пожелаете. Това е компилация без аналог в българската музикална практика - лидерите на различните музикални класации за период от 12 месеца, да са побрани на едно място. И казано съвсем безпристрастно, компилацията "Хитовете на Планета Пайнер - 17" е хроника на една календарна година от музикалната планета, която обитаваме всички ние.

"Хитовете на Планета Пайнер - 17" можете да закупите от ТУК или от магазините на "Пайнер" в страната.

Начало