ГАЛЕНА И ИЛИЯН - ИНТИМНО ВЪВ "ФОЛКМАРАТОН"

22 февруари 2014 г.

В новия си брой предаването "Фолкмаратон" ще ви срещне не с един, а с двама от най-популярните и обичани изпълнители в каталога на музикална компания "Пайнер" - Галена и Илиян. Пред камерата на "Фолкмаратон" звездите откровено разказват подробности от личния си живот, случилото се с тях напоследък, за промените и преживяното, за новите срещи и събития, които за дали тласък на вдъхновението за новите им проекти.

Илиян признава за радостите и трудностите на бащинството, с които вече са запълнени неговите дни и нощи, споделя за любовната си история с Камелия, дарила го с първороден син, за новите отговорности, които е поел в живота си.

Галена споделя подробности за приключенията на цялото семейство в Камбоджа и Тайланд, за погрешната представа, която имаме за този район, който се е оказал едно от райските кътчета на земята, в които вече е влюбена. Галена не крие и задоволството си от проектите, които е успяла да реализира през миналата година и особено от дуетната песен "Кой" с младия талант Фики, благодарение на която той намери пътя към музикална компания "Пайнер".

Водещата Жени отново ще зададе своя въпрос, който този път ще даде възможност на зрителите да покажат съобразителност и да открият заглавията на песните и певицата в чиито албум са включени те. Водеща песен в "Хит маратон" тази седмица е "Искам още" на Ивана, следвана от Райна с "Ако е, да е" и "Следвай ме" на Сиана, а новите предложения са "Режим "Неприлична" на Преслава, "Кой сега е №1" на Соня Немска и "Зарибена" на Кристияна. Въпросът в рубриката "Фолк клуб" този път е зададен от Галена, която предлага една трудна задача на зрителите, но и наградата е уникална - 5 броя от специалния многолистов календар на звездата за 2014 година.

Начало