ИДЕЯ НА ГАЛЕНА РОДИ НОВ ХИТ НА БОРИС ДАЛИ

13 юни 2014 г.

В новия си брой предаването "Фолкмаратон" ще ви срещне не с една, а с две звезди от небосклона на музикална телевизия "Планета" - Борис Дали и Ави Бенеди. Борис Дали, който обещава толкова на многобройните си почитателки със своето "Пак ще си говорим", си припомня за началото на професионалната си кариера в комплекс "Приказките". Певецът споделя, че идеята за новата му песен "Пак ще си говорим" е на неговата близка приятелка Галена, с послание към момчетата да не се отказват лесно, а да преследват целите си. Във видеоклипа на песента около Борис Дали пак е пълно с красиви момичета, но за тайното си умение как ги привлича към себе си, популярният певец се усмихва загадъчно и чаровно.

Ави Бенеди откри българската музика и даде възможност на българската публика да открие неговата музика, най-вече поради близостта на звученето на модерната музика в Израел и България. Израелският изпълнител споделя впечатленията си от всяка една от българските певици с които е работил до момента: Емилия, Ани Хоанг, Соня Немска и др.

Водещата Жени отново ще зададе своя въпрос към многобройните и неуморни фолкмаратонци, като този път тя ви предлага да откриете зависимости в лицата на албумите от колекцията "Гръцките хитове на български"? Преди седмица, зрителите трябваше да открият баладите на Роксана и да съставят кратък текст със заглавията на песните в албума и "За всеки има ангел".

Водещо място в класацията "Хит маратон" тази седмица заема новият дует на Илиян и Устата "Хвани ме, ако можеш", следван от "Най-добрата" на Андреа, а хитът на Борис Дали "Пак ще си говорим" се изкачи на трета позиция. При новите предложения водач е "Страхливец" на Роксана, следвана от "На 2 секунди" на Юнона, а на трета позиция се нареди новото парче на Милко Калайджиев "Частно парти".

Начало