ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА "ПАЙНЕР" - ДЕКЕМВРИ

19 декември 2013 г.

Още пет заглавия от поредицата "Златните хитове на "Пайнер" зарадваха меломаните през месец декември. С №21 излизат 10 от хитовете на Джена като "Грешни мисли", "Химия" и др. Сред тях е и дуетът на Джена с Илиян "Слепи бяхме". Под №22 е албумът на Яница, в който почитателите и с удоволствие ще открият хитове от "Аз ли да те уча" до "Противоотрова" и "Един за друг". Борис Дали е певецът, чиито песни са под №23. Сред хитовете от рода на "Пиян" и "В центъра на купона" са намерили място и заглавия като "Жена без грях". Валя е представена под №25 с песни от своя попфолк репертоар, сред които са заглавия като "Нещо интимно", "Опасно хубав" и "Събличай ме бавно". С №25 се песните на Силвия, като се започне от "Непростимо" и "Ти ме подлудяваш" до "Да ме желаеш" и "Тя - самотата".

"Златните хитове на "Пайнер" е името на хитовата поредица, която стартира преди година - през месец декември 2012 год. През определен период на музикалния пазар се представят по няколко заглавия от новата поредица, като всяко от тях има индивидуален пореден номер и включва по 10 хитови песни. До момента на музикалния пазар вече се появиха "Златните хитове" на Глория, Ивана, Камелия, Гергана и Тони Дачева. С колекция от емблематични свои песни, феновете зарадваха и албумите на Анелия, Емилия, Димана, Нелина и Малина. С номера от 11 до 15 се появиха златните хитове на Елена, Магда, Есил Дюран, Мария и Галена. Сборните албуми на Преслава, Райна, Татяна, Милко Калайджиев и Соня Немска пък зарадваха меломаните през лятото на 2013.

Колекцията продължава и през следващите години и ще включва както попфолк, така и албуми от други музикални жанрове, продуцирани от компанията. Всеки от утвърдените изпълнители на музикалната компания може да бъде включван няколко пъти. Заглавията от поредицата "Златните хитове на "Пайнер" се предлагат в музикалните магазини и цялата търговска мрежа на страната. Цената на всеки от албумите в поредицата е само 3 лв.

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР №21 - ДЖЕНА

 1. ГРЕШНИ МИСЛИ
 2. ОМРЪЗНА МИ
 3. ХИМИЯ
 4. КОЙ СИ ТИ
 5. ЧУЖДИТЕ И ЛЕСНИТЕ
 6. ЛУД И СЪВЪРШЕН
 7. СЛЕПИ БЯХМЕ дует с ИЛИЯН
 8. НЕ Е ЛЮБОВ
 9. НЕ СТАВАШ
 10. СЛУЧАЙНА СРЕЩА

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР №22 - ЯНИЦА

 1. САМАТА СКРОМНОСТ
 2. АЗ ЛИ ДА ТЕ УЧА
 3. ПРИСТАНИЩЕ
 4. ЕДИН ЗА ДРУГ
 5. И СЛЕД КРАЯ
 6. ПРОТИВООТРОВА
 7. ЛЮБОВ НЕОБЯСНИМА
 8. ПРЕД СЪДА НА ЛЮБОВТА
 9. ДА СЕ ВЛЮБИШ ДАНО
 10. 9 СЕДМИЦИ И ПОЛОВИНА

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР №23 - БОРИС ДАЛИ

 1. ПИЯН
 2. В ЦЕНТЪРА НА КУПОНА
 3. УТРЕ МИ СЕ ОБАДИ
 4. МОЯ СИ
 5. ОБИЧАМ ТЕ
 6. КАК ОБИЧАМ
 7. ИСТИНСКА СИ
 8. ЖЕНА БЕЗ ГРЯХ
 9. СУПЕР КОМПАНИЯ
 10. ПОЗНАВАЧКА

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР №24 - ВАЛЯ

 1. ВЛЮБЕН
 2. ГРЯХ В ПОЛУНОЩ
 3. ВЕЧЕН КУПОН
 4. НЯМА ТЕ
 5. НЕЩО ИНТИМНО
 6. НИКОГА НЕ ЗНАЯ
 7. ОГЛЕДАЛО
 8. ОПАСНО ХУБАВ
 9. ПРОМЕНЕНА
 10. СЪБЛИЧАЙ МЕ БАВНО

ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР №25 - СИЛВИЯ

 1. ЛЪЖА
 2. БЕЗ ПРИВИЛЕГИИ
 3. НЕПРОСТИМО
 4. ТИ МЕ ПОДЛУДЯВАШ
 5. ИЗКУШЕНИЕ
 6. ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ
 7. СЛЕД ПОЛУНОЩ
 8. ДА МЕ ЖЕЛАЕШ
 9. УИСКИ СЪС СЪЛЗИ
 10. ТЯ – САМОТАТА
Начало