ДВЕ НОВИ МУЗИКАЛНИ КОЛЕКЦИИ

07 октомври 2013 г.

Две нови компилации зарадваха меломаните: първа част на "Колекция романтични балади" и първа част от "Сръбските хитове на български".
Песните, които ви изпълват със спомени и чувства са много и десет от тях са събрани в първа част от "Колекция романтични балади". Десет от водещите имена на новия фолк ще ви поведат на едно романтично пътешествие до центъра на душата. Сред песните е баладата "Не виждам" на Емилия, която много фенове определят като най-силната балада в дискографията на певицата. Джена, Анелия и Борис Дали също участват в албума съответно с песните "Кой си ти", "Следа от любовта" и "Сделка с тъгата". Разбира се, своето заслужено място в компилацията заемат и баладите на Преслава - "Заклевам те", и на Нелина - "Добре, че вали". В "Колекция романтични балади, част 1" ще откриете и една от най-хубавите балади на Райна и Гергана, а именно "Как" и "Боли". Гранд дамата на българския попфолк, Тони Дачева, е включена в компилацията с песента "Липсваш ми", а Галена - с "Не си отивай".
Втората нова колекция на музикалната компания "Сръбските хитове на български, част 1" ще ви припомни най-ефектните сръбски хитове, изпълнени от звездите на Пайнер. Сред заглавията, които ще откриете в компилацията са "Хищница" на Борис Дали и "Шепа пепел" на Джена. Една от най-харесваните песни в репертоара на Галена, "Утешителна награда", също е намерила заслужено място в албума. Мега звездата на "Планета" ТВ - Ивана е включена в "Сръбските хитове на български, част 1" с баладата "Кръв ми капе от сърцето". Много приятни минути за ценителите на хубавата музика предлагат Кали с "Хоризонтално - вертикално" и Магда с "Обещавам ти". "Единствен" на Мария и "Къде сме тази вечер" на Нелина също са сред хитовите предложения в новото CD. Почитателите на Преслава ще бъдат приятно изненадани, защото тя също е представена в албума с песента "Всичко свърши". Под номер 10 в "Сръбските хитове на български, част 1" меломаните ще открият "Любов по скалата на Рихтер" на Райна.

СРЪБСКИТЕ ХИТОВЕ НА БЪЛГАРСКИ - 1 ЧАСТ

Сръбските хитове на Български - 1 част
 1. КАЛИ - ХОРИЗОНТАЛНО - ВЕРИТИКАЛНО
 2. ДЖЕНА - ШЕПА ПЕПЕЛ
 3. ГАЛЕНА - УТЕШИТЕЛНА НАГРАДА
 4. ПРЕСЛАВА - ВСИЧКО СВЪРШИ
 5. РАЙНА - ЛЮБОВ ПО СКАЛАТА НА РИХТЕР
 6. БОРИС ДАЛИ - ХИЩНИЦА
 7. МАГДА - ОБЕЩАВАМ ТИ
 8. ИВАНА - КРЪВ МИ КАПЕ ОТ СЪРЦЕТО
 9. МАРИЯ - ЕДИНСТВЕН
 10. НЕЛИНА - КЪДЕ СМЕ ТАЗИ ВЕЧЕР

КОЛЕКЦИЯ РОМАНТИЧНИ БАЛАДИ - 1 ЧАСТ

Колекция романтични балади - 1 част
 1. ЕМИЛИЯ – НЕ ВИЖДАМ
 2. АНЕЛИЯ – СЛЕДА ОТ ЛЮБОВТА
 3. ДЖЕНА – КОЙ СИ ТИ
 4. ПРЕСЛАВА – ЗАКЛЕВАМ ТЕ
 5. НЕЛИНА – ДОБРЕ, ЧЕ ВАЛИ
 6. ГАЛЕНА – НЕ СИ ОТИВАЙ
 7. РАЙНА – КАК?
 8. БОРИС ДАЛИ – СДЕЛКА С ТЪГАТА
 9. ГЕРГАНА – БОЛИ
 10. ТОНИ ДАЧЕВА – ЛИПСВАШ МИ
Начало