СЕДМИ АЛБУМ ОТ DJ ASKY

07 август 2014 г.

Популярният DJ Asky и музикална компания "Пайнер" това лято изненадаха меломаните с новия албум "Hit Mix 2014". В него майсторът на звука е включил 24 обичани песни, станали много популярни в нощните клубове. Сред тях са "Твърде късно е" и "Студентка" на Константин, "Алергична" на Цветелина Янева и "Без извинение" на Малина. В два от миксовете присъстват песни на Преслава – "Режим"Неприлична" и "Пиши го неуспешно", както и на Джена – "Как не се уморих". С фрагменти от актуалните си песни участват още Кали - "Аз съм аз", Соня Немска – "Пеперудите" и Андреа – "Най-добрата".

Младите секссимволи в поп-фолка – Галин и Фики застават в микса на DJ Asky с "Все напред" и "Беше обич", а компания им прави Кристиана с "Диги дай, дай". Меломаните ще останат доволни и от представянето на Ани Хоанг – с песните "Да го правим" и "Официално бивша", в която се включва и Люси. Пеещият режисьор на видеоклипове е удостоен в албума и със самостоятелното си парче "Ако питаш пиян ли съм". Не на последно място трябва да споменем и участието в албума "Hit Mix 2014" на Яница с "Нито минута", на Димана – с "Да й вдигна ли" и на Борис Дали – с "Ще си говорим пак".

DJ Asky не е забравил и за хубавите дуетни парчета и съвсем закономерно е включил в албума Емилия и Ави Бенеди с "Кой ще му каже / Boi tegali li", както и Анелия и Гъмзата – с "Феноменална". Мария ft. Х също представят част от песента си "Да съм с теб", а към тях се присъединяват Илиян и Сиана с най-новия си дует - "Палавница". Песента "Гимнастика" на DJ Живко Микс и Джамайката" също е избрана от DJ Asky за новия му клубен албум "Hit Mix 2014".

DJ ASKY HIT MIX 2014

DJ ASKY HIT MIX 2014
HIT MIX 1
 1. КОНСТАНТИН - ТВЪРДЕ КЪСНО Е
 2. ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА - АЛЕРГИЧНА
 3. DJЖИВКО МИКС & ДЖАМАЙКАТА - ГИМНАСТИКА
 4. ЕМИЛИЯ ft. Avi Benedi - КОЙ ЩЕ МУ КАЖЕ/BOI TEGALI LI
 5. ПРЕСЛАВА - РЕЖИМ НЕПРИЛИЧНА
 6. АНЕЛИЯ ft. Гъмзата - ФЕНОМЕНАЛНА

HIT MIX 2
 1. БОРИС ДАЛИ - ЩЕ СИ ГОВОРИМ ПАК
 2. МАЛИНА - БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ
 3. ПРЕСЛАВА - ПИШИ ГО НЕУСПЕШНО
 4. ФИКИ - БЕШЕ ОБИЧ
 5. ГАЛИН - ВСЕ НАПРЕД
 6. ДИМАНА - ДА И ВДИГНА ЛИ

HIT MIX 3
 1. АНИ ХОАНГ - ДА ГО ПРАВИМ
 2. ЯНИЦА - НИТО МИНУТА
 3. МАРИЯ ft. Х - ДА СЪМ С ТЕБ
 4. ЛЮСИ - АКО ПИТАШ ПИЯН ЛИ СЪМ
 5. ДЖЕНА - КАК НЕ СЕ УМОРИХ
 6. АНДРЕА - НАЙ-ДОБРАТА

HIT MIX 4
 1. ИЛИЯН ft. Сиана - ПАЛАВНИЦА
 2. АНИ ХОАНГ ft. Люси - ОФИЦИАЛНО БИВША
 3. СОНЯ НЕМСКА - ПЕПЕРУДИТЕ
 4. КАЛИ - АЗ СЪМ АЗ
 5. КОНСТАНТИН - СТУДЕНТКА
 6. КРИСТИАНА ft. Manuel - ДИГИ ДАЙ, ДАЙ
Начало