ДА ПОМОГНЕМ НА ДИМИТЪР

16 май 2014 г.
Да помогнем на Димитър

Шест от водещите имена в каталога с народни изпълнители на музикална компания "Пайнер" ще пеят на благотворителен фолклорен концерт "Да помогнем на Димитър" в Димитровград. На 20 май спортната зала ще бъде огласена от песните на Славка Калчева, Росица Пейчева, Надя Казакова, Николай Славеев, Здравко Мандаджиев и оркестър "Пловдив".

В концерта ще вземат участие и Група за народни хора "Тракия", Детски танцов състав "Тракия" и Група за народни хора "Ритъм".

Фолклорният концерт е част от благотворителната кампания в помощ на 36-годишния Димитър Петров Димитров, който спешно се нуждае от операция, която струва близо 40 000 лв.

Диагнозата Compressio medullae spinalis reg.Th8-9 - тумор на гръбначния мозък със съпътстващи заболявания, била поставена на Димитър преди 4 години. Няколко месеца по-късно е операцията в университетската болница ''Св. Иван Рилски", при която обаче лекарите не успяват да отстранят част от тумора.

По съвет на лекарите и поради липса на адекватна апаратура в България, се налага операцията да бъде направена в турската болница “Аджъбадем”. Ако не се направи операцията, изходът е парализа.


Банковата сметка за дарения:
Димитър Петров Димитров
Банка Пиреус BG45PIRB80604604796359

Начало