АНЕЛИЯ:"ЛЮБОВТА ВИНАГИ СЕ СЛУЧВА ИЗВЕДНЪЖ!"

07 юли 2014 г.

В новия си брой предаването "Фолкмаратон" ще ви срещне насаме със "стихията" Анелия, която ще сподели историята за своята "гръцка връзка" и за раждането на летния хит "Изведнъж". Певицата споделя впечатленията си от песента, която я "грабнала" още от първо чуване, нещо повече - при всяко следващо слушане усещането било същото, което и дало увереност да бъде категорична - това е хитът.

До края на тази година очаквайте нов самостоятелен албум, в който една от многото изненади ще бъде нов дует с Преслава - откровена е звездата, която вярва, че ще успееш, щом правиш всичко с любов. Анелия искрено признава, че най-силната, най-сладката и най-истинската любов е такава, защото винаги се случва изведнъж, и в изненадата се крие и нейната неустоима привлекателност и сила. Солун е един от най-романтичните градове, но звездата опроверга категорично внушенията на появилите се след снимките заглавия като: "Гръцка звезда награби Анелия", "Нова любов или ново забавление", "Анелия пристана на двама гърци".

В този брой на предаването зрителите продължават да избират хит на лятото във Фолкмаратон. Тази седмица зрителите избраха за хит на месец юни новия дует на Анелия и Йоргос Ясемис "Изведнъж". Водещо място в класацията тази седмица заема новата песен на Кали "Аз съм аз", следвана от горещото парче на Яница "Виж ме", а на трета позиция е новият дует на Емилия и Ави Бенеди "Балкания". "Официално бивша" на Ани Хоанг е първа от втората тройка, пред "На 2 секунди" на Юнона, а на шеста позиция е хитът на Борис Дали "Пак ще си говорим".

Начало