АНДРЕА, ИЛИЯН И КАМЕЛИЯ - ИНТИМНО ВЪВ "ФОЛКМАРАТОН"

01 август 2014 г.

В новия си брой предаването "Фолкмаратон" отново ще ви срещне с две от звездите на телевизия "Планета" Андреа и Илиян, които споделят с водещата Жени и подробности в личен план и любопитни неща за проектите си.

Андреа споделя, че нейната изява на турнето "Планета лято 2014" ще премине под звездата на последния и хит "Най-добрата", тя е организирала за своето шоу екип от силни и талантливи хора и е уверена, че ще покажат по-добър спектакъл от показаното в предишните издания на турнето.

Слушателската ни аудитория израства заедно с нас - смята Андреа, посланията на песните и текстовете стават все по-ангажирани, но и феновете искат някаква промяна, да се случва нещо различно и то трябва да става, за да им бъде интересно.

До този момент - продължава звездата, съм получила всичко, което съм поискала в кариерата си, но не съм искала неща, чиято цена не мога да платя, винаги съм си давала сметка какво мога да понеса, човек трябва първо да израсне вътре и тогава да гледа навън.

Камерата на предаването ви прави свидетели на избора на сватбени тоалети за булката Камелия и младоженеца Илиян от предлаганото в най-голямата модна агенция в Асеновград. Сватбата ще бъде на плажа, точно на рождения ден на певеца, а водеща на тържеството ще бъде Бояна, позната от телевизионната рубрика "Приказна сватба" във "Фолкмаратон".

Бъдещата булка дефилира пред екипа с тоалетите, които си бе харесала, а зрителите ще видят коя е роклята, която двамата избраха за своето тържество. Илиян е поканил около 350 гости, но не се наема да прогнозира колко, в крайна сметка, ще се съберат на морския бряг. Малкият Ицо Бойдев изгледа модното дефиле на родителите си от ръцете на Жени Койчева, а Илиян довери, че за него също се готви много специален тоалет.

Начало