6 ДИСКА С МЕЛОДИЧЕН ПОПФОЛК ЗА ВСЯКА КОЛЕКЦИЯ

11 февруари 2019 г.

Колекционерска находка - това е най-точното определние на двата промопакета, предлагани от музикална компания "Пайнер". По-специално промоцията е ориентиирана към най-младата генерация почитатели на модерния фолк с идеята да се запознаят с ранните албуми и изяви на любимите си изпълнители, защото заглавията са се появили премиерно още през 2004 година.

В първия промокомплект са включени самостоятелни албуми на три от най-обичаните певици: Преслава, Анелия и Гергана. Това са дебютният албум "Преслава" и издадените през същата година албуми "Както никой друг" и "Не поглеждай назад". Извън всякакво съмнение е фактът, че албумите, изградили авторитета на три от водещите имена в модерния фолк са пълни с хитови заглавия. "Не поглеждай назад" е вторият албум на Анелия и предлага един страхотен букет от любими мелодии: "Искам те", "Обичай ме" "Само ти", "Една минута", "Не поглеждай назад", както и стахотния дует с Гергана "За теб любов". "Както никой друг" също е втори албум за Гергана. Безспорно най-популярното заглавие в него е песента "Боли". С удоволствие ще откриете и хитовите парчета: "Последна вечер", "Не те обичам вече", "Както никой друг", "Не вярвям" и др.

"Преслава" е дебютният албум на звездата, побрал 17 песни и подготвил летящия старт на нейната музикална кариера. Всички хитове от най-ранния период на певицита са включени в него, като се започне от "Тази нощ безумна", през дуетите с Милко Калайджиев и Рашид ал Рашид, прекрасната фестивална песен "Всеотдайност" и две от любмите песни на самата певица "Горчиви спомени" и "Дума за вярност". В този албум са включени и двете песни, донесли на Преслава награди от музикални фестивали в Македония: "Любов балканска" с оркестър "Академци" в Охрид и "Ден благословен", представена във Валандово.

Промокомплектът с албумите на Преслава, Анелия и Гергана можете да закупите от ТУК.


"Фолк парти "Планета" ви предлага хитовете на "Пролетно парти" - един от легендарните концерти от 2004 година в панаирна палата №10 в Пловдив. На трите аудиодиска са събрани 48 песни, представени от 38 от звездите на телевизия "Планета". Почитателите на попфолка с огромно удоволствие ще си припомнят някои от най-великите хитове от онзи период. Това са песни, които не се забравят лесно и за които всеки се сеща понякога.

Емилия е включена с четири песни: безспорния и хит "Легенда за любовта", изпълнените с много настроение "Няма да тъгувам" и "Само ти, само аз", както и изключителния дует с Нидал Кайсар "Безумна любов". Глория е представена с три песни, като най-популярното заглавие от трите е "Не заслужаваш". Почитателите на Малина ще си припомнят две от най-завладяващите песни в репертоара и: "Леден свят" и "Само ме обичай". Феновете на Мегазвездата с удоволствие ще чуят отново нейната "Стара история". В концерта прозвучаха едни от първите песни на Преслава и на Галена, както и един от топ-хитовете на Райна от този период - "Ти ме лъжеш най-добре".

В дисковете ще ви зарадват и хитовите песни на Анелия, Гергана, Есил Дюран, Мария, Нелина, Милко Калайджиев, Магда и други имена от каталога на "Пайнер". А почитателите на ретро вълната ще бъдат приятно изненадани от хитовете на Рейхан, Амет, Силвия и Даниела.

Промокомплектът "Фолк парти "Планета" с хитовете на "Пролетно парти 2004" можете да закупите от ТУК.

Начало