Кино "Планета Пайнер" Димитровград

Кино "Планета Пайнер" Димитровград

Телефон за резервации: 088 7080101
Facebook: www.facebook.com/kinoplaneta

Резервации по телефона са валидни до 15 минути преди прожекцията.
3D очилата се ползват безплатно. При повреда се заплащат 40 лв.

Днес 18 Юни, Понеделник

Няма прожекции
 • Джурасик свят: Рухналото кралство

  19 юни
  вторник
  20 юни
  сряда
  21 юни
  четвъртък
  15:50 15:50 15:50
  Джурасик свят: Рухналото кралство
  Жанр: Екшън, Приключенски
  Времетраене: 2 ч. и 04 мин.
  Формат: 3D
  Година: 2018
  Режисьор: Хуан Антонио Бейона
  В ролите: Рафе Спол, Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Джеф Голдблум

  Минали са четири години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата.

  Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата. Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.
 • Феноменалните 2

  19 юни
  вторник
  20 юни
  сряда
  21 юни
  четвъртък
  13:45
  18:00
  13:45
  18:00
  13:45
  18:00
  Феноменалните 2
  Жанр: Анимация (дублиран)
  Времетраене: 1 ч. и 58 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018

  Любимото на малки и големи феноменално семейство се завръща във Феноменалните 2. Този път Хелън (Холи Хънтър) действа като Еластина под светлините на прожекторите, оставяйки Боб (Крейг Т. Нелсън) у дома с Виолета (Сара Вауъл) и Даш (Хък Милнър) да се справя с всекидневните героизми на „нормалния“ живот. Тази трудна за всички промяна става още по-тежка поради факта, че семейството все още не е наясно с пробуждащите се суперсили на бебето Джак-Джак. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и Мразон (Самюъл Л. Джаксън) трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, въпреки че всички са феноменални.
 • Бандитките на Оушън

  19 юни
  вторник
  20 юни
  сряда
  21 юни
  четвъртък
  20:00 20:00 20:00
  Бандитките на Оушън
  Жанр: Екшън, Комедия, Криминален
  Времетраене: 1 ч. и 50 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018
  Режисьор: Гари Рос
  В ролите: Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Дакота Фанинг, Оливия Мън, Сара Полсън, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Кейти Холмс, Риана, Мат Деймън, Ричард Армитидж, Джеймс Кордън, Ким Кардашиън, Адриана Лима

  В центъра на историята на „Бандитките на Оушън“ е Деби Оушън - сестрата на Дани, която излиза от затвора и започва да планира обира на безценна огърлица, по време на известната Мет Гала в Ню Йорк. За целта ѝ трябва екип, който включва още седем колоритни жени.
Начало