Кино "Планета Пайнер" Димитровград

Кино "Планета Пайнер" Димитровград

Телефон за резервации: 088 7080101
Facebook: www.facebook.com/kinoplaneta

Резервации по телефона са валидни до 15 минути преди прожекцията.
3D очилата се ползват безплатно. При повреда се заплащат 40 лв.

Днес 23 Октомври, Вторник

 • Пепеляшка: Тайната на принца

  23 окт.
  вторник
  24 окт.
  сряда
  25 окт.
  четвъртък
  14:00 14:00 14:00
  Пепеляшка: Тайната на принца
  Жанр: Анимация (дублиран)
  Времетраене: 1 ч. и 27 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018

  С помощта на добрата фея, Пепеляшка и приятелите ѝ – три мишлета, успяват да избягат от таванската стаичка, в която са принудени да живеят, и да отидат на кралския бал в двореца. Там обаче узнават ужасна тайна - злата вещица е превърнала истинския принц в мишка и е поставила на мястото му негов двойник. Пепеляшка и верните ѝ другари се впускат в опасни приключения, за да спасят принца, да му помогнат да възвърне изгубения си образ и да надвие злите сили.
 • Първият човек

  23 окт.
  вторник
  24 окт.
  сряда
  25 окт.
  четвъртък
  16:00 16:00 16:00
  Първият човек
  Жанр: Биографичен, Драма
  Времетраене: 2 ч. и 18 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018
  Режисьор: Деймиън Шазел
  В ролите: Кайл Чандлър, Джейсън Клар, Кристофър Абат, Райън Гослинг, Лукас Хаас, Пабло Шрайбър

  Грабващата емоционална история на Първият човек е базирана на книгата Първият човек: Животът на Нийл Армстронг на професора по история Джеймс Р. Хенсън и се фокусира върху живота на Нийл Армстронг и семейството му в периода между 1961 г. и 1969 г., когато тече най-усилената подготовка и изпълнението на мисията до Луната.

  С Първият човек носителят на „Оскар“ за режисурата на световния хит La La Land Деймиън Шазел и звездата на филма Райън Гослинг отново обединяват усилия, за да разкажат за първи път на голям екран невероятната действителна история на Нийл Армстронг и мисията на НАСА да изпрати човек на Луната - естественият спътник на Земята, провокиращ въображението и прогреса на хората още от зората на тяхното съществуване.
 • Мистерията на къщата с часовника

  23 окт.
  вторник
  24 окт.
  сряда
  25 окт.
  четвъртък
  18:15 18:15 18:15
  Мистерията на къщата с часовника
  Жанр: Мистъри, Трилър
  Времетраене: 1 ч. и 45 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018
  Режисьор: Илай Рот
  В ролите: Кейт Бланшет, Джак Блек, Рене Голдсбъри, Колин Кемп, Кайл Маклоклън, Оуен Вакаро, Лоренза Изо

  Историята в романа на Джон Белайрс, публикуван през 1973 г. проследява премеждията на сирачето Луис, което е изпратено да живее при своя странен чичо Джонатан. Докато свиква с новия си чудат дом, с огромни цветни прозорци и чудовища, криещи се зад вратите, момчето се сприятелява със съседката на чичо си, добрата вещица мисис Цимерман.

  Джонатан и неговата съседка с известна предпазливост запознават Луис с особеностите на мистериозната къща, включително прочутия й часовник. „Не знаем какво прави“, казва загадъчно Джонатан, „освен може би нещо ужасно“.
 • Хелоуин

  23 окт.
  вторник
  24 окт.
  сряда
  25 окт.
  четвъртък
  20:00 20:00 20:00
  Хелоуин
  Жанр: Хорър
  Времетраене: 1 ч. и 49 мин.
  Формат: 2D
  Година: 2018
  Режисьор: Дейвид Гордън Грийн
  В ролите: Ник Касъл, Уил Патън, Омар Дж. Дорси, Джеми Лий Къртис, Джуди Грир

  Джейми Лий Къртис се завръща към иконичната роля на Лори Строуд, която за последен път се изправя срещу Майкъл Майърс – маскирания убиец, който я преследва от четири десетилетия, след като тя едва се спасява в нощта на Хелоуин.

  Майсторът на хоръра Джон Карпентър ще е изпълнителен продуцент и творчески консултант на филма, в сътрудничество с най-успешния в момента продуцент на хоръри Джейсън Блум (Бягай, На парчета, Истина или предизвикателство). Вдъхновени от класиката на Карпентър, Дейвид Гордън Грийн и Дани МакБрайд написват нова история, следваща събитията във филма от 1978 г., а Грийн е и режисьор.
Начало